Takipçi Satın Al

Takipçi Satın Al ve Sosyal Ağlarda Ticaret

Takipçi satın almak sosyal ağlar üzerinde diğer kullanıcılardan daha hızlı etkileşim yakalamak ve daha hızlı hesabınızı internet ortamında insanlara tanıtmak demektir. Ticari amaçlı sosyal ağları kullananlar için ne kadar çok insana ulaşabilmek o kadar geri dönüş demektir. Bu yüzden takipçi satın almak hesabınızı büyütmenin en etkili ve garantili araçlarından birisidir. Ancak takipçi satın alarak herşeyi tamamlamış olmazsınız bu sürec tamamen bir bütündür ve  sosyal medya yönetimi içerisine girer , yanlış bir hata veya acemice atılmış adımlar sizi bir arpa boyu yol götürmez malesef ki bu yüzden sosyal medya hesaplarınızı yönetmek baştan aşağı ayrı bir meziyettir iyi kullanmak çok araştırmak ve özgün olmak gerekir.

Takipçi Satın Al ve Sosyal Ağlarda Ticaret

Takipçi Satın Al ve Sosyal Ağlarda Ticaret



Şöyle bir örneklemeyle olayı daha net ve anlaşılır bir hale getireyim; Daha önce hiç bir sosyal medya hesabı olmayan birini ele alalım ve kendisinin Antalya'da bir butik mağzası var günde dükkanına 50 kişi ya uğruyor ya da uğramıyor o gelen 50 kişininde hepsine birşeyler satması malesef çok zor. Dükkanının kirası, elektriği, suyu giderleri derken astarı yüzünü geçiyor ve dar boğaz bir şekilde ay sonunu nasıl getireceğinin hesabını yapıp duruyor.

Ticarette Sosyal Medya ile Bir Adım Önde Olun

Bu durumda eliniz kolunuz bağlı dükkana müşteri gelmesini beklemek zorunda mısınız ? tabiki hayır. Reklam çalışması yaparak insanları mağzanıza çekmelisiniz ama nasıl ? bugün bir reklam ajansına gidip ufak çaplı bir çalışma istemeye kalksanız 3 aylık dükkan kiranızı verip çıkarsınız ve ne olduğunu ne getirdiğini bile anlamadan paranız havaya gitmiş olur çünkü bütçeniz sürekli bir reklam çalışmasını kaldıracak kadar güçlü değil. Benim bütçem yeterli diyenler burdaysanız sizlerinde bilmeniz gerekli paraylada yaptırmaya kalksanız kimse reklamınızı sizin kadar iyi yapamaz bunu bilmeniz gerekli, burda anlattıklarım kısıtlı bütçe ile en iyi sosyal medya ve internet reklamı nasıl yapılır , sosyal ağlarda profil oluşturmak ve bunları insanlara en iyi şekilde reklam yapmak odaklı bir yazı olacaktır. Herkesin işine yarıyacağını umut ederek yazmaya başladım ve konumuz dağıldı nerde kalmıştık.

Antalya' daki butik mağzanın için hemen en uygun sosyal ağları inceleyelim ne satıyorsunuz ? elbise ve elbise satışı için en ideal yer instagram kesinlikle burda güzel bir profil oluşturuyoruz. Kendinize ait sağlam bir logo çizdiriyorsunuz maksimum vericeğiniz tutar 50 tl. Kredi kartı ile satış yapmak istiyorsanız shopier.com üzerinden başvuruda bulunun o işide öyle hallettik. Profilinizi açık net anlaşılır ve doğru kelimeleri kullanarak kurmalısınız ve kesinlikle iletişiminiz iyi olmalı ayrıca insanların sorduğu sorulara maksimum 5 dakika içerisinde yanıt vermelisiniz ne kadar hızlı etkileşim o kadar iyi geri dönüşüm sizin için.

Bu anlattıklarım sosyal ağlar üzerinde yapmanız gereken ilk kısım kısaca markanız, firmanız veya dükkanınız için sosyal ağlar üzerinde kayıtlar oluşturup profillerinizi tam anlamıyla 4x4 lük kurmak ilk aşamaydı ikinci aşamayı bir dahaki yazımda anlatıcam şimdilik bu kadar yeterli ticarette sosyal medya kullanımı adlı ikinci  devam yazımda görüşmek üzere hoşçakalın.

Yorumlar